Thursday, February 19, 2015

Featured in Anis Magazine!

Assalamualaikum~

Alhamdulillah ummi dan anak dijemput berceloteh kat Anis Magazine haritu.
wahaha!

tau tak, alkisahnya.

i borrowed mom's helper sorang sebab nak mintak dia tengokkan nadrah sekejap sementara ummi ni bertangkap gambo kat studio sedia ada dalam ofis magazine Anis ni.
Nadrah masa tu dah la baru dapat kaki, so she was sooooooooo active!

kat studio tu, ada backdrop kain yang panjang dari siling sampai ke lantai pastu stretched sampai ke hujung dinding. so nadrah, dengan slambe dia, pergi lari lari kat kain tu, pastu menghempas kan diri dia kat backdrop tu sebab macam best kot. ahhaha!!

she kept on tripping on herself too while running around, and semua orang kat dalam studio macam macam dah buat nak suruh dia careful sikit and duduk diam sekejap untuk amik gambar.

but, AS IF! thought nadrah. "IMMA RUN, I DON'T CARE" she thinks.
hahaha!

so several attempts to take pictures with her failed and she looked so annoyed at being held from her freedom to run. hahaha!


macam ni. hahaha!

but in all seriousness, do get your hands on this month's copy of Anis Magazine to read more on what i have to say about Keberkatan Rezeki =)

excuse my awkward pose =p


alololooo tiutnya nadrah ni. hahaha!

anyway, thank you Anis Magazine for having me!
moga apa yang saya share dalam magazine ni bermanfaat untuk semua orang yang ingin mencari rezeki yang berkat, tapi tak tau bagaimana =)
in sha Allah =)


12 comments:

anys nadhilah said...

comelnye nadrah ! bestnye masuk magazine , bila ada peluang plak ni huhu , anis magazine , if you're readin this , take me for your consideration heheee

nur nabihah yunus said...

Dah baca dah. Cerita kak Maria is very inspiring and uplifting. Duit bukan segala-galanya tapi sekarang semuanya perlukan duit. So proud of you kak Maria

Haiqal Qadrini said...
This comment has been removed by the author.
balqisfz said...

hehe comel la nadrah! kak maria, mksud akk, bidang yg akk belajar dlu, akk tk teruskan dan lebarkan empayar akk ke dalam keluarga la kayena skrg?

ps: kak, boleh bls d belog aqis? if ramai yg komen nnt, tkt tk smpat baca. tq in advance kak maria :)

syira yaya said...

Nadrah sangat comel!!..dah keluar dah eh magazine tu?..i wanna buy it :)

Munirah Rafiuddin said...

kecik2 dah jadi model uoilllsss..
cute sangat nadrah!!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Nurul Ardilla Noorezan said...

Wahh bestnya congrats kak maria! Nadrah comellll sangattt! :D

Anyway, jemput lah singgah DYLLAREZAN :) hehe

Feeya Fariesya said...

Nak juga anis magazine.... nak juga. Btw maria elena i always love your writting... write more dear~

tenku butang said...

cantiknya Maria... senyum tu menawan betul.. minat maria dari dulu lagi.. ada buat video baru x.. heee

afiq awisy said...

Terima Kasih Maria..betul sangat2..The more u give, the more u get back..Thx for sharing with us

Suriya Majid said...

muka nadrah makin sama dengan muka ayah dia

Oneyani Deankayree said...

wahhh mmg terbaik..