Tuesday, December 4, 2012

NIGHTMARE. NO! DAYMARE!!!

WHERE ARE ALL THE PICTURESSSSSSSSSSS!?!!?!?!?!?!!!?!?!





NANGISSS!!!!!

31 comments:

Puan ddJaafar said...

hilang?tinggal iklan nuffnang je.waaaa...

gadishebat. said...

thatsssss y!i noticed it since last week.but i thot laptop ni,mcm takde certain software to view the pictures..

myraa wi said...
This comment has been removed by the author.
cik ems said...

aik?

✿....rossa alina....✿ said...

ingtkan perasan..da lame dah aritu. takut gak kot2 pc ni yg problem..rupanye mmg xde gambar..

Scha Nur said...

MARIA ELENA,

hi maria i silent reader blog u, FYI, mesti u dah sync ur smartphone or gadget with Google+ acc dan mesti gallery u ada semua gmbar blog u and u dah delete..i dah kena minggu lepas..habis semua gambar kat blog i dan Google dah permanently delete it..u kene buat semua balik..be strong kak maghiaa

Maria Elena Zarul said...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!

Dilakochan said...

Hurkk what happened?

album picasa yg link skali dgn google terdelete agknya?

missmeraa said...

yup! album gambar kat gajet u yg ada gmbar dlm blog ni, sure da delete!

be strong dear...!

MisEyz BLurz said...
This comment has been removed by the author.
MisEyz BLurz said...

Tu larh..tadi bw Maria nampak certain pic missing..dunt worry..it'll be ok..

CSI said...

ngaaaa.... kak maria dah terdelete lah kot nih.. wah sayangnya....!!!!

CSI said...

ngaaaa.... kak maria dah terdelete lah kot nih.. wah sayangnya....!!!!

Puan ddJaafar said...

dah kembali kepada asal.

Musafir Melayu said...

Assalamualaikum,

Dah check picasa tak?

Otherwise, send a complain to Blogger.

I'm sure they could come up with something. Hopefully this is just a temporary glitch.

Stay positive! :)

sweet life said...

owh my ALLAH...
haha...
sabar ekh...
insyaAllah akan settle probs ni...

Mohd Lokman Bin Ramli said...

oh... kak pun kena jugak.. Sebelum ni blog Mak Dara pun kena macam ni jugak..

Misz Fazie said...

waaa... ape dah jadi? kesian sis.

Misz Fazie said...

waaa... ape dah jadi? kesian sis.

Nadhirah Ahmad said...

Ni mesti sync handphne ni. Same thing hppend to me,,

nur adibah said...

same like me kak maria :/

Delle. said...

ha'ah k.maria. these happened to me few months ago. i did sync the smartphone w my google acc, then i deleted blog pictures yang appear in phone gallery, bila buka blog it turned out begini. All have been deleted permanently. nothing we can do nw except cries a blood.

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

assalammualaikum Maria..
Blog akk pun jadi juga semalam. habis semua entry bergambar semua hilang dan jadi hitam.. Dengar cerita ramai blogger turut senasib dengan kita.. banyakkan bersabar ye.. I know you are strong.. we can get through this insyaallah...


fina fento said...

Ahaha. Kita serupaaassa.

Adoi.

Watercolour said...

Yeay!!!

Amiirah-Cassan said...

haritu jenguk blog ni, ingatkan my system down n cannot see all your pictures, but then you post this, ouh, kak maria punye blog yang prob rupanya, uhuk. hope u'll find the solution :) heee chill k sis

Aliff Haikal said...

maybe ada kena mengena dengan akak guna smartphone......

iyxat112 said...

Video kat youtube kemana pergi eh???

Steffany Daph said...

haaa ? apa terjadissssss nih ? wuuu..nampak kosong M.E .

Iera Mimie said...

Saya pun alami masalah yg sama so I have to re-organize my blog semula supaya tak kelihatan cacat. Anyway, walaupun tanpa gambar, your blog still looks alive! >.<

sharlina sha said...

dear akak.. akak mmg sempoi .. i like u