Saturday, April 13, 2013

kiyomi, kiyomi!

assalamualaikum!


so i know this is the era of kpop.
walaupun ramai yang terjebak tapi i'm one of those yang masih tak reti nak menjinakkan diri.

tapi takleh deny la diorang memang cute. hehe!

anyway, since my last video, (yang kite cakap banyak tuuu), ada la pulak orang request buat kiyomi. kat twitter la, kat fb la.

mula mula macam pelik la, sebab ramai request benda yang sama, for the first time!
dulu ada la jugak request harlem shake la, buat oppa gangnam parody, tapi this is seriously the first time i dapat requests yang sehati sejiwa!

uolls komplot ke?
ahahahak! =p

so i research la sikit kiyomi ni.

ada banyak version, ada kiyomi, ada gwiyomi, ada gwiyouemi, sampai i pun don't know which is the right spelling, but whatever it is, they're all doing the same thing.

that 40+seconds of cuteness.

i pun terjatuh la cinta pada those girls yang super cute!
tapi motip la sangat aku nak buat sebab i know myself well enough that i can't be cute like that!

tapi sebab i think the song is super cute, and i thought, oh well, apa la salahnya. maka lahirlah video ajaib ini =p

checks outs thes videos heres: KIYOMI

just so you know, i don't make the video to diss kpoppers. just made this for pure fun =D
my version is seriously awkward tapi oh well, that is as cute as i could get, and it's so brief that i can forgive myself for being that awkward. hehe!

enjoys!
oh and kalau uolls nak buat, sila lah!
for fun =p

salam!

53 comments:

Aida.Ohno said...

hoho.nazim othman pun buat dekat keek dia.tapi kak maria buat comel! :D

Nur Adibah Sulaiman said...

comell kak maria hahaha (Y)

Carlos Santiago said...

kiut kiut. hahahaha

admin BANkami

Siti Zulaikha Shuib said...

kiowo kiowo.. nomo kiowo =)

RadhiahIlyas ッ said...

Haha very funny kak maria :D

Rozuan Ismail said...

cute sangat video tuh

Nur Farahuda said...

Comel la sis dalam video tu. Suka! =D

Farah Azamri said...

awesome la video Kiyomi yang Kak Maria buat tu..!

miera-in said...

comey! mcm nk wt jgk hihi

ammelia yusoff said...

BHAHAHAHA.. sengal je. but ohsem.

Hidayatul Huda Official Blog said...

haha u r super duper cute kak maria!;)

onie said...

kak maghia,u buat i happy and hari-hari i perfect bila layan video kiyoki kak maghia tu,hahahahaha..serius..

Izzah Azizah said...

hahaha ! suke buat muke hudusss tueee.. ace tengok video nakal nie pulak

http://watakutama.blogspot.com/2013/04/kacau-solat.html

hehehe. kak maghia ohsem !

misluvcoklat said...

HAHA !
seriously its funny ,
kak maghiyaa ohsem :D
Daebakk ~~

Nadirah Yusop said...

Hokay..kak maghia mmg somel..kiyomi2..

Nadirah Yusop said...

Hokay..kak maghia mmg somel..kiyomi2..

una said...

Kak awesome laaaaa ... so comel :D

Hanna Nina said...

Ur kiyomi the best. Lg best dr awek2 cute ti buat.. Super comel

nurdani said...

dah tengok.sempoi dan comel

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

hehehe. comel lah kak maghia!

Maisarah Ismail said...

nak cakap sikit je..
'Kak Maria memang AWESOME'

zeera lily said...

u buat sgt best maghia..
satu2 nye kiyomi yg i tgk tegelak2..
tgk awek2 korea buat sume control cuun.. poyo plak ghase..

nhhas said...

Assalamualaikumw wbt...

Jemput semua untuk memberi sumbangan dan menyertai Hi-Tea ne... Price for 1 seat RM100. Tapi, kalau tak sertai Hi-Tea, tapi nak bagi sumbangan juga amat-amat digalakkan/ diperlukan.... Boleh layari...
http://www.amanpalestin.net/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

HuDa A.M said...

series comey... hehehe...

.shyafiinaz. said...

salam kakak . im so in love with ur blog. selalu singgah n i like ur kiyomi!!! comelnyaaaa!!!!

Ainim Suju said...

kelas kau maria..hahha..comel

...Yana Hidayah... said...

suke giler tgk muka kak maria masa mula2 lagu tu..comelll!!!!hahaha

LaNun CoMey said...

akak tak buat buat comel pun but serious comel !!! alahai ~~ now i know why your hubby jatuh hati . hahaha

edlidza said...

Biarlah orang kata apapun coz we all have our own identity kan... so i love u beb... coz ur rock bebeh!! and seriously this video is cool & cute!!

LoveHerChill said...

Hahaha. ure so fabulously funny!

LaLa mhdnor said...

sengal, tapi comel, haha

Zharif Azis said...

best lah kak maria !! shumell . hahahha . lain dari yang lain =D

Nazatul Amira Mustafa said...

COMEL GILA PART AKAK BUAT YEAHHHH TU.. HAHAHA.. ANYWAY. I ENJOY

Ana Farhana said...

Super cute..dr taktau ape trus suka sgt.hahaha.comelssss

Jonny said...

Awesome

.: Si BungaKopi : . said...

senget kau ni..huhuhuhu

bakal jenazah said...

serius best. natural.

nur hazwani Mahabob said...

hi, Assalamualaikum.I'm Wannie and Newbie blogger. best entry2 disini.
datang singgah blog saya yea. Salam ukhwah :)

http://hazwanimahabob.blogspot.com

Nulia Jezeera said...

haha . kiyomi sudah bergema when I entered the class .. so happening ...

balqisfz said...

wahahahhaha! sempoi kak maria! :DD

nur naa'irah said...

salam..akak ni cantik laa..:-)

Nurul Idani said...

u're superb..
follow me there.. http://dheanurl.blogspot.com/

wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Aliff Haikal said...

baru permulaan video je pun dah tergelak. Apatah lgi the full hehehee

Fahad Naseer said...

Which Car you want..? Here is a best list of Cars and Vehicles, Hot Vehicles, Strange Cars, Super Cars Model, Funny Cars, Car Latest Models, Cars with Girls, Cars like helicopter and Most Speed and Expensive Cars
WorldLatestVehicles.com

farah liluniquecloset said...
This comment has been removed by the author.
wisata outbound said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Hijab Valley said...

Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley utk melihat shawl dan tudung dari HV collection. Promosi sempena pembukaan blog ini sedang diadakan sehingga 30 mei 2013. Stok terhad.

Terima kasih.
~Hijab valley~
http://hijab-valley.blogspot.com

wani ezryl * said...

hahahaha saat ke 27 - 29 tu kelakar sgt!! :'DDD

Nur Emilya said...

Suka masa kak maghia buat gaya yang ke-enam. Hahaa sumpah kiut, walaupun kelakar :D

AarzaZahara said...

Kokokokohhhhhhhh..kelakor!! xoxo

sayanya pertama said...

SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :

OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM























ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)