Saturday, May 29, 2010

IF YOU HAVE A HEART, TOLONG LA. DON'T BLOODY SUPPORT THIS INHUMANE ACTS.

Tolong la tengok video ni.

taken at A Famosa.
orang orang ni sumpah BODOH!!!
KURANG AJAR BUAT TIGER CAM PLAY TOY!!
I HOPE YOU PEOPLE YANG HAD THIS FREAKING IDEA NAK BAWAK THE POOR TIGER TO YOUR BLOODY PLACE FOR BLOODY MONEY MAMPUS KENA LANGGAR LORI BABI!
ok i tau itu sumpah yang kejam..
tapi seriously!!!
THESE PEOPLE HAVE NO FREAKING CONSCIENCE KEEEEE?!!??!?!
TAU TAK TIGERS ARE ENDANGERED ANIMALS???? TAU TAK THEY'RE ONE OF MALAYSIA'S ATTRACTIONS??
YANG ENGKAU PEGI BUAT DIA CAMTU APAHAL??
LAGI CEPAT DIA LENYAP LA BAHALUL! PASTU DAH LENYAP TIGERS, THEN BARU NAK MENYESAL?? KEPALA HARAP JE ADA, MUNGKIN TAHI JE DALAM TU.

ish kan best boleh deliver these words to orang handle si tiger tu.. rasa nak tumbuk tumbuk dia..
pastu bagi dia drug so dia high and then letak dia kat depan depan A Famosa tu so that orang boleh tangkap gambar dia.

orang orang kita lak tu. brainless. conscience-less. heartless.
demi duit ke?? bahaluls, i hope u mati pastu hidup balik. biar seksa kat dunia tak habis.





ya Allah..
benci nya tengok ni.. sakit nya hati..


24 comments:

bellabelon said...

bangang ke ape org tu.. mintak2 rimau tu terkam dia smpai putus kepala!

.m.e. said...

betul! jahat kan!!

Elangesh said...

i don't think the trainers are even trained to handle endangered species.

Poor tigers. :(

Hayfa Amira said...

sy sebg seorg yg sgt suka kn tiger sgt kecewa!
btol eh kt afamosa?mn u dpt vid ni?xbole send kt badan haiwan sumthing ke?aiyah poor tiger. better let me keep him :(

ask said...

1,2,set?
photoshoot ke?

Lola said...

seyes xsanggup tgk video smpai abeh..tgk muke tiger tu sendri da xsmpai ati da.sebak tgk die kne buli mcm tu..xley ke video ni anta masuk paper..seyes melampau

Adil said...

Memang sgt xbertanggungjawab. I tink bleh report kat wwf M'sia.

.m.e. said...

there's already a volunteer group that went to A Famosa. i think it was last weekend. so hopefully la they authorities take actions to these irresponsible ppl..

Dakwat Basah! said...

brader tu mst jenis org yg x basuh berak.sbb tu bodoh melampau.muka mcm tali flush jamban je aku tgk.aku sumph dia jdi betri kreta,boleh aku pakai.celaka lu brader.

Cik Bulat said...

asal la rimau ni tak baham manusia tu. -__-

~fiQranZ~ said...

jahat giler....bengangnye tgk...nak nangis....waarrghh...bodoh punye org...(sakit hati yg amat)

atein ed said...

GILA SHIT!

shadaniel said...

dia ada bagi dadah kot dekat rimau tuh.. kesian seyhh

little white diary said...

yang mana satu binatang??..nampak sangat orang tu yang binatang..

ieka said...

eisshhh !
kuang hajaq org tuh ,
eei ! spanjang tgk video td ,
dlm hati dah berharap da harimau tu terkam jea si bengap tuh !
eeeeiii !
skt aty ny ,
menanah mate tgk !

Chempaka Sari said...

ni salah management la ni. Yang pekerja tu ikut je la kerja dia. Tapi kan, kan best kalau tetiba rimau tu tersedar ke. haha. party daging r pastu...




best best

Chempaka Sari said...

ni salah management la ni. Yang pekerja tu ikut je la kerja dia. Tapi kan, kan best kalau tetiba rimau tu tersedar ke. haha. party daging r pastu...




best best

Chempaka Sari said...

ni salah management la ni. Yang pekerja tu ikut je la kerja dia. Tapi kan, kan best kalau tetiba rimau tu tersedar ke. haha. party daging r pastu...




best best

mudslinger said...

the poor tiger is so freaking exhausted! kesian betul! tak senonoh A Famosa ni pun...

Leena said...

mcm dh bg ubat tido jer kat rimau tu....

Izbeta Shyah said...

orang cina tu pon ada rasa belas kasihan, tahu cakap, malaysia ni dah tinggal 3000 ekor saja, harimau tu sudah mahu mati... aku rasa kan,, patut disumpah biar dia tu yang jadi harimau tu, biar dia rasa kesengsaraan harimau tu,

orang zaman sekarang ni memang mengharap dihargai tanpa menghargai terlebih dahulu ehh.? memang rasa bodoh gila lah...

Wanne Wanda said...

gile sian

sodah binti jemah (bukan nama sebenar) said...

so mean. jangan buat tiger tu macam tu laaaa. i hope that tiger be strong again and eat that stupido man.

Afidah Azmi said...

Kebanyakkan pekerja dlm A'Famosa resort tu org asing.Lepas tu management arahkan buat benda "STUPID" tu kononnya nak bagi tarikan pelancong..management "BENGAP"pekerja pulak macam "LEMBU KENA CUCUK HIDUNG"..geram sgt..

pst..baru sampai takat ni baca blog Maria..satu persatu dibaca kita..hehehe