Tuesday, September 8, 2009

script tease

sedara, saya tanya sedara ni sape...

sedara, bila orang tanya tu..

brader! biar muka tak hensem, tapi jangan pekak!!

apa usha usha??

what?
what?
what??

alamak.. macam good good je..

bagus! balik umah, lu pegi cebok muka lu! wa tengok macam taik!!

- Bohsia

macam good good kan?
hehehe!!

8 comments:

Adreen Nordin said...

dah dah arr tuh. gaga.

Nina Alyssa said...

hahahahaha i ingt lines nie! lawakkk pls!

Ernie Azera said...

tu lah pasal.pls tlg tgk movie melayu lain.xlarat dah i dgr line ni...macam good good jer..haha

.m.e. said...

eleh, tak larat konon.. u pun suka kan da lines! pe cite, dohh??!

aween mokhtar said...

U tgk bohsia tu?
OMG..how was it?
I dah stop tgk crite melayu sbb Selamat Pagi Cinta yang sangat annoyinggggg..Haha.
Anyway, miss u too!=)
Blk kl rogerla...;p

aween mokhtar said...

U tgk bohsia tu?
OMG..how was it?
I dah stop tgk crite melayu sbb Selamat Pagi Cinta yang sangat annoyinggggg..Haha.
Anyway, miss u too!=)
Blk kl rogerla...;p

.m.e. said...

jaynur.. u have to watch it!! download kat dc je. hehe!!
its not an excellent movie, but a must-watch!

iLLy said...

brape kali i lepak dgn u, brape kali itu juge la u recite script bohsia.

hehe