Wednesday, March 27, 2013

Beauty stuff - Moist it!

assalamualaikum beautiful!

so i have another best friend to introduce!

my best friend can help you:
1. reduce appearance of fine lines and wrinkles
2. balance uneven skin tone
3. reduce appearance of dark spots
4. smooth out skin texture
5. moisturise skin
6. gives radiance and fairness
7. minimizes appearance of pores

best kan best friend ni! =p
haaaaa! presenting:

jeng keng leng!!! 
7-in-1 Olay Total Effects Anti-Ageing + Fairness Cream!!

a moisturiser that does more than moisturising, a true best friend! hehe!

close up! small enough to fit in our handbag eh? =)

i know we all youngsters think "he eleh, buat apa nak anti-ageing products? we haven't aged yet! masih muda kot! jiwa remaja!"

thing is, we are ageing. just because we're not "old" yet, doesn't mean we're not growing up.
our skin grows up too. after all the tarik pipi game, the pimples, the picit pimples, the picit blackheads, the scratching, the laughs and the cries, the ugly facial expressions, anyone would have stretched their skin! 
im not excluded!

oh well =)

i'm glad that my face experienced a lot, but i know it needs to be kept as tight as possible while i still can. i am still young, so apa salahnya kan?
heee..


i pernah pakai moisturiser lain and it does nothing else except moisturise.
so when i pakai balik olay (was an olay user until i changed brand to see the difference), i like it coz i can feel and see the difference. you know the crinkles on the nose when we smile? i used to have visible fine lines due to that tapi now dah kurang gila! the whitening part of the moisturise gives the skin radiance and glowy which is why i am confident to go out without makeup on =p

worth it innit?
heee..

si suka buat muka

but for someone who makes faces a lot, i'm thankful my skin still ok. my mom taught me to always choose the right face products coz our skin needs good care. we have to wear it forever and we can not change it. 
and Olay's Total Effects Anti-Ageing + Fairness Cream is good for me =) 

ingredients?
this moisturiser consist of micronised particles which smoothes out the imperfections, glycerin and panthenol which hydrates the skin to even the skin tone and make it smoother, niacinamide and n-acetyl glucosamine which lightens the ageing effect and enhance skin fairness, and SPF 15 which protects the skin!

where to get it?
any pharmacy stores all over Malaysia (and the world), and supermarkets opkos!
or can just go to their facebook: Olay Malaysia

try it to believe it. ececehhh! hehe!
hope this helps, you beauty lover!
salam!



32 comments:

siti fatin nurizaty said...

akk Maria you're looking more cuterr than before heheee,,,

asman wan ruzlan said...

wah menarik giler~~

oshinz said...

bagus untuk kulit berminyak tak? hehe.

Carlos Santiago said...

nanti nk cuba la...hahahahaha

#Pemikiran Berahi Anonymous - BANkami

MasReena said...

Akak suka amik pic dramatik! sempoi

PULAU dalam Wilayah Persekutuan? It's true! Click here.

nurdani said...

cantiknya kulit wajah!

Kuazue Mohd said...

tetiba menggatal juger nak mencoba lah..sekian lama tiada satu pun ku coba...

munamuni said...

cantik kulit awak, saya nak amik gambar dekat memang tak lah....huhu

Nurmujahidah Ismail said...

adusshhh,, jlez, haha,, nak try gak la pasni,, cara pakai macam mana pulak,, cer citer,, hehe

I'm Wonderstruck said...

tp saye pernah dengar ada org kate Olay is just 4 org tua...

tenku butang said...

kulit muka maria memang dah hantek.. pakai apa2 brand pun xde masalah kot.. he2.. cunnn!

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..

http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

zeera lily said...

best ke guna olay maghia?
nk try.. tp cm xnk..tp mcm nk bile lepas tgk u pakai..

from the lappy of a tectonic person said...

hi! saw u today at klcc.. nk tegur tp u jln laju..hihi

Munirah Rafiuddin said...

sy mmg pengguna setia Olay...mmg terbaik!ml2 blaja pakai cream ni pun sy dah start ngn Olay.. =)
just sapukan Olay & tepuk2 muka sikit...then pakai bedak debu safi...siap!!!

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

Seneorita Baharin said...

wah3 patotlaa muka kak maghia nampak kenyal gitu, hehe, nice review sis...boleh laa try pasneh..hee

Gerobox Usang said...

Laki boleh pakai?.. ;)

NANA said...

best ke pakai ni,ni bp plak hargenye?

x mahal mcm Clinique an?

http://www.thepurpleroomz.com/

Noor Shahida said...
This comment has been removed by the author.
Sasha KLfaraway said...

eh eh.. sama la dgn entry yuyu zalikha.. same time same product.. pls note if this is a sponsored post (altho' u really using it!).. juz like what proudduck always do.. TQVM.

Rehan Ahmed said...

Make Money online from home without investment, Just Register and click the ads and earn upto 10 Dollars Daily, The best and Legimate Earning Sites Ever you want
ProBux.com

Nurul Ainaa said...

sama lah dgn entri yuyu. kita nak try lah =)

Party Hat said...

Hi,
I am Angeline Lee, co-owner of Party Hat team. I would like to invite you to join our Review & Reward Program. Please refer to this link:
http://partyhatmy.blogspot.com/2013/03/review-reward-program.html

If you are interested, please write to partyhat.my@gmail.com..You may write in Bahasa too..Thx hearing from you soon...

Angeline Lee

dayang hidayah said...

salam akak maria dah macam sales promoter pulak promote beauty product ni.well, it looks interesting tengok produk best2 mcm ni, tapi mak kata "angah dah beli satu produk tu,habiskan pakai dulu, baru beli produk lain" because me like to use wide range of products. even waktu darjah enam pun dah try Olay (simptom nak baligh ialah tak sabar nak pakai mcm produk). btw, just wanted to say, love reading your post. :)

Sakinah Ayub Khan said...

kak ena, lepas pakai cream olay ni kan, boleh apply compact powder tak?

coopsmom said...

Salam kak maria. this is my first time dropping a comment. hehe.by the way saya nak minta pendapat kak maria. erm skrg saya 23 tahun and ive been using olay day cream since standar 6 lagi and dah sebati lah olay dalam hidup saya haha. but now kan dah besar sikit so i dont know whether it is time to change to the total effect or not. but it seems that all my same ages frinds nak start guna collagen dah even. but im kind yg tak pernah pki make up and stuff and xselalu cuci muka pun haha == so takut lah juga nak tukar produk ni since skrg everything just fine. so yeahhh. thats my luahan hati bout skincare haha. hopefully you can reply me :)

Nur Amalina said...

Kak maria, kalau umur 19 sesuai tak pakai?

Kurnia Kirana said...

Assalam maria.
Thanks for the beauty tips.
Mesti beli!

Btw, I would like to suggest (well its just a suggestion hehe) how about inner beauty? any tips?

I mean, of course aura positive in our body while we are praying and doing ibadah is the most important. But you ada makan mcm vitamin ke, collagen ke, vco ke, supplement ke. Any suggestion any product yang the best tak?

p/s: I really hope you will read my comment! Strongly! Hugs you maghia!

SiS NaD said...

Salam ME...

Me guna Olay juga... (^_____^)V

syerafina said...

Assalammualaikum, kak maria, kalau umur 16 sesuai ke pakai moisturizer anti aging yg kak maria tunjuk ni? :/

ifa izzati said...

comel maria :)

Rehan Ahmed said...

Lol is the Laugh out of Laugh where you can Fun Unlimited and Laughing Unlimited. Visit the Best Lol Network Ever, where you can every thing is lol and Funny, Troll Images, Funny Vidoes, Prank Peoples, Funny Peoples, Awkward Text, Prank Text, funny comics, Prank Images, Fail Pictures, Epic Pictures, Epic Videos, Prank Videos, Fail Videos and Much More Fun and Entertainment
lolsgag.com

sayanya pertama said...

SEMUA TERBAIK JOM TERJAH :


OMG , JOM LIHAT BETUL KE ZAYN MALIK DAN JUSTIN BIEBER NI GAY ?--> WWW.JUSTINZAYN.COM

DOWNLOAD CERITA-CERITA TERKINI MALAY & ENGLISH --> WWW.DOWNLOADMOVIE.COM

TENGOK SEMUA EPISOD LOVE YOU MR.ARROGANT PERCUMA --> WWW.DRAMAMR.ARROGANT.COM

DAPATKAN TIKET PERCUMA AKSI RUNNING MAN DI MALAYSIA (100 SAHAJA) --> WWW.MALYSIANFANSRM.COM

TIKET PERCUMA KONSERT JUSTIN BIEBER --> WWW.PASSPERCUMA.COM

INFO IPHONE 5 DAN 5S/5C DAN SAMSUNG GALAXY NOTES 3 , JAGA-JAGA SEBELUM MEMBELI --> WWW.INFOPHONES.COM









ASSALAMUALAIKUM , SATU LAGI PELUANG PEKERJAAN TERBAIK UNTUK ANDA IAITU BEKERJA HANYA DARI RUMAH DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM1500-3000 SELAMA SEMINGGU , MAHU ? MAKLUMAT LANJUT KLIK SINI -> KEKOSONGAN JAWATAN (50 ORANG SAHAJA)